zExpenseGO

zExpenseGO er til kunder, der vil i gang med det samme og ikke har det store behov for individuel tilpasning

zexpensego

Udlæg og rejseafregninger har aldrig været hurtigere og nemmere

zExpenseGO klarer brugerne nemt udlæg, udlæg betalt med firmakort og kørsel i én og samme app. Afregningerne kan sendes til en godkender, inden bogføringsgrundlag og kørselsgodtgørelse nemt eksporteres til økonomi- og lønsystem.

Funktioner | zExpenseGO

Klik og se en video af funktionen

Udlæg

Se demo video

Kreditkort

Se demo video

Kørsel

Se demo video

Afregning

Se demo video

Godkendelse

Se demo video

Udlæg

Har en medarbejder udlæg, der skal refunderes via zExpenseGO, tages der blot et billede at bilaget, vælg den kategori der passer til købet (transport, fortæring el.lign.) og tryk Indsend. Bilaget kan også blot gemmes og indsendes sammen med andre bilag på et senere tidspunkt.

Firmakreditkort

Har en medarbejder brugt sit firmakort, tages der et billede af bilaget i funktionen Firmakreditkort i zExpenseGO. Der vælges en kategori (transport, fortæring el.lign.) og tryk Indsend. Bilaget kan også gemmes og indsendes sammen med andre bilag og/eller kørselsposter senere.

Kørsel

Via den simple GPS-styrede start/stop funktion i zExpenseGO app’en, er det hurtigt og enkelt for medarbejderen at registrere sin start- og slutdestination. Medarbejderen kan i samme step oprette en retur-rute og/eller vælge at fortsætte ruten, hvis der er kørt til flere adresser samme dag. Afstanden beregnes via Google Maps, og kørselsgodtgørelsen kan sendes til godkendelse og er klar til udbetaling. 

zExpenseGO holder naturligvis styr på, hvor mange km der er kørt i indeværende år, så taksten falder automatisk til lav takst efter 20.000 km. Statens takster for skattefri kørselsgodtgørelse er altid opdateret i zExpenseGO.

Afregninger

Har en medarbejder oprettet flere udlæg, kreditkortposter og/eller kørselsposter kan disse nemt samles på én afregning, så de kan afleveres samlet. Det kan f.eks. være efter en afsluttet rejse eller efter en periode.

Godkendelse

I opsætningen af zExpenseGO bestemmes det, om en brugers afregninger skal sendes til en godkender. Godkender kan på app’en se når der afregninger, der skal godkendes og godkender kan se de enkelte bilag med tilhørende oplysninger, ligesom kørselsposterne kan tjekkes.

Kom i gang med zExpenseGO lige nu for kr. 19 pr bruger. De første 30 dage er gratis.

Er du allerede zExpenseGO-bruger?

Log på som administrator i web-delen af zExpenseGO. I menupunktet Hjælp findes videoer og guides.

udtalelser

zExpenseGO kan præcis det, vi hos Stage Advokatfirma har brug for

Martin Olesen

Stage Advokatfirma

Siden vi begyndte at bruge zExpenseGO har vi haft mere end 300 kørsels- og udgiftsposter igennem systemet hver måned. zExpenseGO kan lige præcis dét, jeg og medarbejderne har brug for.

Registrering af kørsel bliver ikke nemmere – telefonens GPS finder adresserne og de kørte kilometer beregnes helt automatisk. Medarbejderne gemmer kvitteringer for udlæg direkte i zExpenseGO, så dokumentationen er på plads.

Så det bliver ikke meget nemmere.

Vil du have et nærmere kig på vores løsninger?

Find den løsning der passer til netop dine  behov – sammenlign zExpense og zExpenseGO her.