App til virksom­hedens kvitteringer

Er du træt af krøllede kvitteringer og udlæg, der på magisk vis forsvinder, efter du puttede dem i baglommen? Er du træt af at skulle lede bilen, bukserne og tasken igennem efter bilag hver måned?

Så er vores intuitive udgiftsløsning zExpense løsningen på udfordringen.

Med digital håndtering af virksomhedens kvitteringer, kan du sikre, at der ikke er kvitteringer, der forsvinder og samtidig også sikre, at de bliver registreret korrekt i økonomisystemet.

Det bliver ikke nemmere at håndtere kvitteringer

Du skal bare tage et billede af kvitteringen via appen og så definere, hvilken slags udlæg det er, og så kan du i princippet kaste bilaget i skraldespanden, for det er registreret i appen. Så kan du med god samvittighed nyde den kaffe, du har købt via firmakortet eller dit eget private kort. Løsningen fra zExpense kan håndtere begge ting og kan spille sammen med jeres firmas løsning, så I behøver ikke skifte bank eller lignende.

Nysgerrig på hvordan det fungerer? Så kan du nu få 30 dage gratis ved at prøve vores zExpenseGO-løsning, som er til dig, der gerne vil teste, hvordan det fungerer med digital bilagshåndtering af dine kvitteringer.

5 fordele ved at bruge en app til dine kvitteringer

Du har altid et overblik over dine udgifter, og det samme gælder for økonomiafdelingen, som løbende kan følge med.

Det er nemt for chefen at godkende dine rejseafregninger, hvilket også gør det nemt for resten af virksomheden at håndtere bilagene der løbende kommer.

Det er slut med at lede efter kvitteringer overalt. Du kan blot tage et billede, når du har en kvittering, og så er den gemt i zExpense.

Du sparer tid hver måned, som du kan bruge på det, du synes er sjovt, og som virksomheden betaler dig for.

Du har altid dine bilag på dig – uden de bliver krøllede eller forsvinder i lommen. De ligger i skyen.

At gemme sine kvitteringer i en app koster ikke en formue

Selvom du kan spare meget tid hver måned, og dine kollegaer kan det samme, så koster en løsning fra zExpense dig ikke mere end fra kr. 29,- om måneden. Det er en god investering i forhold til, at du hurtigt bruger 1-2 timer hver måned på at lede efter bilag og huske, hvad den enkelte kvittering nu lige passede til.

Kunne du også tænke dig at spare tid hver måned og undgå at lede efter kvitteringer?

Så book en demo af systemet herunder. Eller prøv selv zExpenseGO af – det tager kun 3 minutter at komme i gang.

Er du ikke klar til at prøve det endnu, så læs mere om vores forskellige løsninger.