Beregn tid og se, hvad du og din virksomhed kan spare

Det koster både tid og penge at håndtere udlægs- og rejseafregning manuelt. Så måske bør du digitalisere arbejdet? Beregn tid her

Manuel håndtering af udlæg, bilag rejseafregninger og kørsel kan hurtigt blive en tung og tidskrævende opgave.

Men det behøver ikke være sådan. Med en digitaludgiftsløsning kan din virksomhed nemlig spare både tid og penge – og effektivisere den måde jeres økonomiteam- eller medarbejder arbejder på i dag.

Vi har udviklet en beregner, der giver dig indblik i, hvor mange penge du kan spare ved at digitalisere virksomhedens udlægs- og rejseafregning. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste nogle få oplysninger om jeres månedlige timeforbrug på manuel bilagshåndtering. Det er ligetil.

Beregn tid og se, hvad du kan spare

Det tager tid at håndtere udlægs- og rejseafregning manuelt. Og penge. Så måske bør du digitalisere arbejdet? Beregn tid her

Vi håber, at du har fået et godt indblik i, hvad du kan spare med zExpense. Hvis du sidder tilbage med spørgsmål, skal du ikke tøve med at tage fat på os på enten mail mail@zebon.dk eller tlf. 72 44 11 90.

Vi kan også give dig en uforpligtende og gratis demo af zExpense på 30 minutter, så du kan se, hvordan man bruger det.

Du kan skrive dig op herunder.

Peter Agathon Hegermann‑Lindencrone

Financial Controller i Sunstone Life Science Ventures

I vores jagt på en smart og effektiv bilagshåndtering kiggede vi på flere løsninger. zExpense viste sig dog at være den løsning, der passede bedst til os. Det er en løsning, der ikke kun kan opfylde vores behov her og nu men også fremadrettet.

Vi er generelt meget tilfredse med zExpense. Supporten er altid rar at snakke med, og det virker til, at alt kan lade sig gøre. Har vi problemer, så finder de en løsning, og har vi ønsker, så finder de en måde at tilpasse det til vores økonomisystem.

Få en gratis demo


Vores specialister er klar til at vise dig, hvordan du bruger zExpense. I løbet af 30 minutter deler de deres skærm, så du kan se de smarte features og den enkle brugerflade – og selvfølgelig få svar på dine spørgsmål.