Gør registrering af arbejdstid og fravær fleksibelt og nemt for alle medarbejdere

Simpel og pålidelig registrering af arbejdstid, enkel fraværsregistrering og overskuelig tidsregistrering på diverse arbejdsopgaver – alt i én app, du altid har lige ved hånden. 

Brugervenligt system til tidsregistrering

Få hjælp til at overholde loven om arbejdstid med zTime

11-timers rapport

Før kontrol med om nogle medarbejdere har haft mindre end 11 timers hvile mellem slut og start tid med opsatte 11 timers rapporter.

48-timers rapport

Opsæt 48 timers rapporter og få et overblik over, hvor mange timer medarbejderne arbejder pr. uge i en given periode.

Fratræk pauser

Opsæt default pauser eller sæt dem op på tidsregistreringstype niveau, så de fratrækkes arbejdstiden.

Masse registrering

Gør det overskueligt og effektivt for medarbejdere at lave flere ens tidsregistreringer på én gang.

Opsæt standard dage

Opsæt standard arbejdsdage for medarbejdere med faste møde- og sluttider.

Gør registrering af arbejdstid simpel

Registrering af arbejdstid blev et lovkrav for stort set alle medarbejdere d. 1. juli 2024 – og det betyder, at virksomheder fremadrettet skal bruge et objektivt, pålideligt og tilgængeligt tidsregistreringssystem til at sikre overholdelse af blandt andet medarbejderes arbejdstid samt daglige og ugentlige hviletid. 

Med zTime får du en digital løsning, der gør det nemt og effektivt for medarbejdere at registrere arbejdstid – og som hjælper dig med at overholde reglerne for tidsregistrering. 

Afspil video
Guide til den effektive virksomhed - ZeBon

Gratis guide til dig

5 værktøjer til den effektive virksomhed

I vores gratis guide får du og dine kollegaer 5 konkrete værktøjer, der kan hjælpe jer med at effektivisere og automatisere jeres processer med f.eks. registrering af arbejdstid, bilags- og fakturahåndtering.

I får også indblik i de mange fordele, der er ved at digitalisere jeres manuelle processer – og inspiration til at komme i gang. 

Intuitiv registrering af arbejdstid og tidsforbrug

Med zTime kan alle medarbejdere registrere tid nemt, hurtigt og digitalt

Nem registrering af arbejdstid - få hjælp til at overholde loven

FRA torsdag d. 22. august 2024 KL. 10:00 - 10:30 | Vælg mellem flere dage

Mangler du en tidsregistreringsløsning?
Deltag på vores webinar om zTime og hør, hvordan du og dine kollegaer nemt kan registrere arbejdstid. 

Tilmeld dig og se funktioner som: 
– Masseregistrering og standard dage
– 11- og 48 timers rapporter og meget mere …

Registrer din tid, som du har brug for

zTime gør det simpelt for alle medarbejdere at registrere både generel og fast arbejdstid samt tidsforbrug på alt fra møder til projektarbejde. Det gør det nemt for både virksomheden og den enkelte medarbejder at have overblik over arbejdstiden. zTime kan tilgås fra både app og web.

Tidsregistreringstyperne kan opsættes forskelligt alt efter, hvilken måde der giver bedst mening i forhold til den konkrete case.
For eksempel:

Gør tidsregistrering nemt og overskueligt

For medarbejdere på farten kan tidsregistrering være en besværlig proces – men sådan behøver det ikke være. 

zTime er både brugervenligt og intuitivt sat op, og det er derfor nemt for alle medarbejdere at registrere tid. Det eneste, man skal gøre er at angive starttidspunkt og varighed eller fra/til tidspunkt. 

Herefter allokerer man registreringen til et projekt, servicenummer eller kunde. 

Det er også muligt at opsætte en manuel tidsregistrering og sende den til godkendelse eller direkte til økonomiafdelingen.

Afspil video

Sig farvel til Excel arket: Registrer tid og fravær digitalt

Spar tid, hav overblik over arbejdstid og fravær og få et digitalt setup tilpasset dine behov

Overblik over tidsregistreringer

Den enkelte medarbejder kan se sine egne daglige, ugentlige og månedlige totaler på udvalgte tidsregistreringstyper.

 

Intuitiv tidsregistrering

Registrer tid på den måde, der passer dig bedst. Vælg mellem en start/stop funktion, der tracker tiden for dig, eller opret en manuel tidsregistrering.

Skræddersy dimensionsfelter

Definer antallet af dimensioner på de enkelte tidsregistreringstyper – og opsæt dem som påkrævede eller valgfri efter behov.

Registrering i app

Alle medarbejdere kan nemt registrere både tid og fravær direkte i zExpense app’en og sende til godkendelse. 

Helligdagskalender

Tag højde for fravær i helligedage og weekender med en helligdagskalender, der kan opsættes og redigeres efter individuelle behov.

Integration til dine andre systemer

Send tids- og fraværsregistreringer automatisk videre til jeres CRM-, regnskabs- og lønsystem eller projektstyringsværktøj.

Registrer al fravær med zTime

Med zTime kan medarbejdere selv registrere fravær såsom sygdom, ferie, afspadsering, barn syg mm. direkte i app’en. Al registreret fravær sendes herefter direkte til godkendelse hos nærmeste leder, HR- eller lønafdelingen.

Det er også muligt at opsætte en helligdagskalender, som virksomheden selv kan redigere og tilpasse, og som blandt andet vil tage højde for fraværsregistrering hen over weekender og helligdage.

Få det optimale setup med zTimes integrationsmuligheder

Alle tids- og fraværsregistreringer i zTime kan overføres til jeres HR, CRM-, lønsystem, og projektstyringsværktøj. Det sparer jer for unødvendigt tastearbejde og gør processen langt nemmere for alle medarbejdere. 

Derudover kan fraværsregistreringer sendes i workflow til godkendelse eller direkte til HR eller lønbogholderiet. 

Ønsker du at skræddersy din egen integration, stiller vi gerne vores REST-API til rådighed.

Med zTime har vi overblik og altid styr på timerne

Se videoer af de funktioner, du kan se frem til med zTime

Sæt dig ned med en god kop kaffe og dyk ned i vores videogennemgang af de forskellige funktioner i zTime

Afspil video

Masseregistrering

Med funktionen ”Masseregistrering” kan en medarbejder i zTime app’en registrere sin tid for en hel måned med ned til kun 5 klik.

Medarbejderen vælger f.eks. alle hverdage i en måned som automatisk udfyldes med arbejdstiden, der hentes fra de opsatte standard dage. Er der i forvejen allerede tidsregistreringer for måneden, kan det ses med en farvemarkering på den viste kalender. Er der dage, hvor medarbejderen ikke har arbejdet sin standarddag, kan den konkrete dag fravælges ved masseregistreringen.

Det er med et enkelt tryk også muligt at fravælge en hel uge eller f.eks. alle fredage i en måned, så arbejdstiden ikke er som standardugen. Har medarbejderen ikke oprettet en zTime ugeskabelon, kan alle dage markeres, og det kan angives, at man har arbejdet f.eks. 8:00 – 16:00 alle dage.

 

11-timers rapport

I zTime kan du føre kontrol med, om nogle medarbejdere har haft mindre end 11 timers hvile mellem slut og start tid med opsatte 11-timers rapporter.

Via en enkel rapport hjælper zTime dig med at tjekke, om der er medarbejdere, der ikke har haft 11 timers hvile imellem sluttid og starttid på to tidsregistreringsposter. Du afgør selv, hvilke tidsregistreringstyper der skal indgå i 11-timers rapporten – så har du f.eks. en særlig tidsregistreringstype til rejsetid, kan du vælge, at den ikke skal indgå i 11-timers rapporten.

Du vælger en fra og til dato for den periode, som du ønsker at tjekke, hvorefter rapporten vises i Excel, så du kan lave dine egne notater og evt. gemme lokalt.

Afspil video
Afspil video

48-timers rapport

I zTime kan du opsætte 48-timers rapporter og få et overblik over, hvor mange timer medarbejderne arbejder pr. uge i en given periode.

Rapporten viser, om der er medarbejdere, der har – eller er ved – at overskride hviletidsreglen om, at der højst må arbejdes 48 timer pr. uge i en 4 måneders periode. Du afgør selv, hvilke tidsregistrerings-typer der skal tælles med i 48-timers rapporten.

48-timers rapporten vises med en farvemarkering af de uger, der er over 48 timer – og den udregner et gennemsnit af de sidste 4 måneders arbejdstid.

Rapporten vises i Excel, så du kan tilføje notater og evt. gemme lokalt.

Fratræk pauser

I zTime kan du opsætte default pauser, eller sætte dem op på tidsregistreringstype niveau, så de fratrækkes arbejdstiden.

Det kan angives på de enkelte tidsregistreringstyper, om der er pauser i løbet af arbejdsdagen. Det kan i opsætningen angives, om en medarbejder skal kunne ændre i den angivne pause – eller om den er fast og ikke mulig at ændre.

Har I betalt pauser/frokost, behøver der selvfølgelig ikke være angivet en pause på tidsregistreringstypen.

Pauser medregnes ikke i 48 timers rapporten.

Afspil video
Afspil video

Ferieregistrering

Du kan hurtigt og nemt registrere ferie i zTime. Her vælger du en fra og til dato, hvorefter feriens varighed angives automatisk. 

Under “Saldi” har du også overblik over dine afholdte feriedage og kan se din feriesaldo. 

Derudover kan zTime også beregne tilskrivning af 2,08 feriedag pr. måned i henhold til den nye ferielov.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål?

Send en mail til mail@zebon.dk eller tryk på knappen og udfyld kontaktformularen – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe på tlf. 72 44 11 90.