zTime

Registrer tid og fravær med zTime

Nemt og intuitivt

zTime er et nemt og intuitivt tids- og fraværsregistreringssystem, man kan tilgå via zExpense-app’en eller på web. Her registrerer du nemt dit tidsforbrug på fx møder og projektarbejde, for at kunne føre det over i dit CRM- eller regnskabssystem.

Fraværsregistrering er også nemt og intuitivt i zTime. Fraværsregistreringer kan sendes i workflow til godkendelse eller direkte til HR eller lønbogholderiet.

Det er et meget fleksibelt tids- og fraværsregistreringssystem, som nemt tilpasses virksomhedens behov.

Se vores præsentationsvideo om tidsregistrering.

Hvordan fungerer zTime?

For medarbejdere på farten kan tidsregistrering være en besværlig proces – medmindre jeres virksomhed anvender ZeBon’s simple funktion til tidsregistrering via zExpense app’en.

Medarbejderen trykker blot “Ny Registrering” og uret i tidsregistreringen er sat i gang. Når aktiviteten er færdig trykkes der “Stop” og den registrerede tid kan allokeres til et projekt, kunde, serviceordrer m.m. Det er også muligt manuelt, at sætte en tidsregistrering op og sende den i workflow til godkendelse eller direkte til regnskabsafdelingen.

Tidsregistreringen zTime kan selvfølgelig også anvendes til registrering af fravær som ferie, sygdom, barn syg m.m. Feriedage i en periode beregnes efter virksomhedens Fridagskalender, ligesom feriesaldo kan nedskrives. zTime kan også beregne tilskrivning af 2,08 feriedag pr. måned i henhold til den nye ferielov.

Tidsregistreringen kan overføres til HR, CRM- og lønsystem eller et projektstyringsværktøj.

Webinar: Sådan registrerer du nemt og digitalt tid og fravær

Tirsdag d. 21. november 2023. | Kl. 10 – 10:30 (Gratis)

Synes du også, at tidsregistrering skal være nemt?

Måske er du træt af at notere tid i et excel-ark?
Savner et overblik over medarbejderes samlede fravær?
Eller måske vil du bare gerne spare tid på tidsregistrering.

Uanset dit behov kan du med fordel se med, når vi fortæller om zTime, vores digitale og effektive tids- og fraværsregistreringssystem.  

udtalelser

zTime hjælper Palfinger med deres kundeprojekter

Heidi Poffler

Palfinger Marine Denmark

zExpense er en stor hjælp hos os i Palfinger Marine Denmark, og vores medarbejdere har taget rigtig godt imod alle funktionerne og den intuitive brugerflade i zExpense. Særligt tidsregistrering har givet os det værktøj, som vi har eftersøgt til at registrere tid på kundeprojekter. Vi har medarbejdere og montører rundt i hele verden, så det er vigtigt, at de nemt kan registrere deres tidsforbrug på kundeprojekter lige meget, hvor de er.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Send en mail til mail@zebon.dk eller tryk på knappen og udfyld kontaktformularen – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe på tlf. 72 44 11 90.