zExpense er global

I ZeBon er vi globale

zExpense bliver brugt i 54 lande

 

Vi har vokseværk i ZeBon – og vores digitale udgiftsløsning zExpense bruges af både danske, udenlandske og globale virksomheder.

Leder din virksomhed efter en smart, effektiv og digital løsning til at håndtere bilag, udlæg og rejseafregninger, kan zExpense derfor være den rette løsning for jer – uanset hvor i verden, I befinder jer.

Har din virksomhed flere selskaber i ind- eller udland, er det muligt at opsætte strukturer, der muliggør arbejde på tværs af selskaberne og udarbejde konsolidering til et koncernregnskab.

Med kunder i både Norden, Europa, Asien, Afrika, Australien og USA samt Sydamerika favner vi bredt, og vi er stolte af, at zExpense bliver brugt af virksomheder i 54 lande.

 

Vores kunder er glade for zExpense

Maj-Brit Hansson

Spies A/S

zExpense er det helt rette valg for os – nemt og altid tilgængeligt for medarbejderne og lige så nemt for Økonomiafdelingen.

Vibeke Herløv Wagner

Matas A/S

Ved Matas sætter vi stor pris på at have styr på vores udlæg, og er derfor glade for zExpense. Det giver overskuelighed og gør det nemt for brugerne at lave deres rejseafregninger.

Allan Schmidt Christiansen

A-CONSULT A/S

Set i forhold til vores tidligere omkostninger til en ekstern bogholder var investeringen i zExpense hurtigt tjent hjem – ja, den bedste og hurtigste ROI jeg længe har set.

dyrenes-beskyttelse

Erik Nielsen

Dyrenes Beskyttelse

Vi har opnået en kæmpe tidsbesparelse hos både de frivillige, i bogholderiet og ledelsen. Og så sparer vi mange penge, fordi systemet er billigt og meget effektivt og hurtigt tjener sig selv hjem.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Send en mail til mail@zebon.dk eller tryk på knappen og udfyld kontaktformularen - så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe på tlf. 72 44 11 90.