zExpense er global

Det skal være nemt og effektivt at håndtere udgifter – uanset hvor man driver forretning. Derfor bruges zExpense af danske, udenlandske og globale virksomheder.

Skal din udgiftshåndtering digitaliseres globalt?

I ZeBon er vi globale

Saml hele din virksomheds bilagshåndtering ét sted
- uanset hvor I verden du driver forretning

Hos ZeBon tror vi på, at bilagshåndteringen skal være så nem som mulig – for både medarbejdere, økonomiafdelingen og CFO’en. 

Dette gælder også, hvis din virksomhed har kontorer eller datterselskaber på globalt eller internationalt plan. Og derfor kan zExpense bruges på tværs af landegrænser, så alle i virksomheden har samme løsning og proces for håndtering af bilag. 

Har din virksomhed flere selskaber i ind- eller udland, er det muligt at opsætte strukturer, der muliggør arbejde på tværs af selskaberne og udarbejde konsolidering til et koncernregnskab.

I ZeBon er vi globale

zExpense bliver brugt i 64 lande

Vi har vokseværk i ZeBon – og vores digitale udgiftsløsning zExpense bruges af både danske, udenlandske og globale virksomheder.

Leder din virksomhed efter en smart, effektiv og digital løsning til at håndtere bilag, udlæg og rejseafregninger, kan zExpense derfor være den rette løsning for jer – uanset hvor i verden, I befinder jer.

Med kunder i både Norden, Europa, Asien, Afrika, Australien og USA samt Sydamerika favner vi bredt, og vi er stolte af, at zExpense bliver brugt af virksomheder i 64 lande.

Det siger vores kunder om zExpense

spies

“zExpense er det helt rette valg for os – nemt og altid tilgængeligt for medarbejderne og lige så nemt for Økonomiafdelingen.”

Maj-Brit Hansson

Spies A/S

matas-22

“Ved Matas sætter vi stor pris på at have styr på vores udlæg, og er derfor glade for zExpense. Det giver overskuelighed og gør det nemt for brugerne at lave deres rejseafregninger.”

Vibeke H. Wagner

Matas A/S

aconsult

“Set i forhold til vores tidligere omkostninger til en ekstern bogholder var investeringen i zExpense hurtigt tjent hjem – ja, den bedste og hurtigste ROI jeg længe har set.”

Allan S. Christiansen

A-Consult A/S

Dyrenes-beskyttelse-Logo

“Vi har opnået en kæmpe tidsbesparelse hos både de frivillige, i bogholderiet og ledelsen. Og så sparer vi mange penge, fordi systemet er billigt og meget effektivt og hurtigt tjener sig selv hjem.”

Erik Nielsen

Dyrenes Beskyttelse

KONTAKT OS

Har du spørgsmål?

Send en mail til mail@zebon.dk eller tryk på knappen og udfyld kontaktformularen – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe på tlf. 72 44 11 90.