Digital rejseafregning

Rejseafregninger omfatter alle de udgifter og bilag, som medarbejdere samler sammen i forbindelse med en rejse. De kan omfatte både kørselsposter, udlæg, og køb på firmakortet.

Læsetid: 4 minutter

Sidst opdateret d. 7.6.24

Reducer tiden du bruger på rejseafregninger med op til 70%

Hvis din virksomhed har mange rejseafregninger, som håndteres manuelt, kan det tage lang tid at få et overblik. Det er både besværligt og tidskrævende for dig, men også for dine kollegaer, som løbende skal holde overblikket over, hvilke rejseafregninger der passer til hvilke posteringer.

Det kan give flere fejl og efterfølgende justeringer, som øger dit besvær. Undersøgelser viser, at du ved at anvende en digital løsning som zExpense til rejseafregninger og udlæg, kan spare op til 70% af den tid, du bruger på at håndtere eksempelvis rejseafregninger.

Effektiv godkendelse af rejseafregninger

Hvis du i dag håndterer rejseafregninger manuelt, ved du med garanti også, at det kan være en lang og tung proces at få godkendt de forskellige afregninger, da chefen oftest skal skrive under og godkende.
Måske du også kender til det, at du sidst på måneden er rundt i hele virksomheden for at indsamle udlæg, hvorefter du også skal bruge tid på at få dem godkendt?

Med zExpense kan du slippe for besværet og få en godkendelse hurtigt i hus. Simpelt og nemt. Og så har du desuden løbende et overblik over virksomhedens omkostninger, så de ikke stikker af sidst på måneden.

Det er også nemt for medarbejderne

Med zExpense kan medarbejderne nemt hente appen ned og løbende tage billeder af bilagene, og samtidig vælge, hvordan det skal registreres. Det giver oftest færre fejl og færre bilag, som forsvinder, hvilket er med til at lette din arbejdsbyrde. Det gør det også lidt nemmere for brugerne at være på forkant med at aflevere bilagene.

Samtidig får medarbejderne også et overskueligt og løbende overblik over, hvor meget de bruger, hvilket gør, at de også løbende tager ansvar for forbruget og dermed gør dit arbejde lidt nemmere.

5 fordele ved at bruge digital rejseafregning

Og så er der også et par fordele for medarbejderne, som vi også synes er vigtige i forhold til rejseafregningen: 

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan zExpense fungerer? Så book en uforpligtende demo af systemet herunder, og vi kontakter dig snarest.

zExpense

Vil du vide mere?

Integrationer

Se de banker, kreditkort, samt økonomi- og lønsystemer, zExpense integrerer med.

Få en demo

Se hvor nemt og enkelt, det er at bruge zExpense og de forskellige funktioner.

Kontakt os

Er du interesseret i at få mere viden om vores løsninger?