GRATIS GUIDE TIL DIG

5 værktøjer til den effektive virksomhed

Konkrete råd til at digitalisere bilag, udlæg, kvitteringer, kørsel, tidsregistrering og fakturaer

Gode grunde til at hente din gratis guide

01

Plejer er død

Engang løste man mange arbejdsopgaver manuelt – fordi det var den eneste mulighed. I dag har du og dine kollegaer adgang til en lang række digitale løsninger, der kan hjælpe jer med effektivt at løse de opgaver, der tidligere har taget meget af jeres tid. 

02

Der er så meget tid at spare

Ved at digitalisere og automatisere flere af jeres processer, kan I se frem til en betydelig tidsbesparelse. Ved at digitalisere jeres udgiftshåndtering, kan I spare op til 70% af den tid, I bruger i dag. Det er alligevel så signifikant et forskel, at den ikke er til at tage fejl af.

03

Dine kollegaer vil elske det

Hvis der er noget, alle kan blive enige om, så er det, at administrativt arbejde er tungt, trættende og tidskrævende. Med digitale løsninger kan alle medarbejdere få en langt række fordele – lige fra let registrering af udgifter og kørsel til en overskuelig måde at registrere arbejdstid på.

Hvorfor gøre processerne mere besværlige, end de behøver være?

At have styr på alle udlæg og udgifter, udfylde udgiftsrapporter, godkende på tværs af skriveborde, registrere kørsel eller arbejdstid i et excel-ark og manuelt håndtere leverandørfakturaer er alle opgaver, der kræver både ressourcer, tid og overblik. 

Men sådan behøver det ikke være. Der findes et hav af digitale løsninger, der kan hjælper dig med at automatisere processerne – og alt afhængig af løsningens funktioner, kan du endda får et hav af ekstra fordele med.

Hvad får du, når du henter guiden?

Mange taler om at arbejde mere effektivt – men de færreste får gjort noget ved det, da det kan virke som en uoverskuelig opgave at komme i gang. 

Vi tror på, at nøglen til at øge effektiviteten ligger i at digitalisere og automatisere mange af de opgaver, vi i dag håndterer manuelt. 

I vores gratis guide får du 5 konkrete værktøjer, der hjælper dig og dine kollegaer med at effektivisere jeres bilagshåndtering og spare helt op til 70% af den tid, I bruger på opgaven i dag. 

Digitale bilag og udlæg

Find ud af, hvordan du får digitale kvitteringer og kommer i gang med at digitalisere dine bilag og udlæg - og hvorfor det har så stor betydning for både dine kollegaer og virksomheden generelt.

Tidsregistrering i app

Se hvordan tidsregistrering kan transformeres fra et uoverskueligt excel-ark til en simpel løsning, hvor medarbejdere selv registrerer arbejdstid, tidsforbrug og ferie/fravær.

Digitale leverandør-fakturaer

Bliv klogere på, hvordan du kan automatisere din faktura-håndtering og skifte fysiske fakturaer ud med digitale fakturaer og e-fakturaer, så du slipper for manuelt tastearbejde.

App til registrering af kørsel

Læs mere om, hvorfor du skal automatisere kørselsregnskabet: hvordan en kørebog i app gavner de kørende medarbejdere - og hvordan digital tracking af kørsel gavner økonomiafdelingen.

De har digitaliseret deres bilag og udlæg

For disse virksomheder var zExpense den rette løsning

Bemærk: Når du henter guiden, giver du os lov til at kontakte dig pr. telefon, og du tilmelder dig automatisk vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Gratis guide til dig

5 værktøjer til den effektive virksomhed 

Sådan sparer du op til 70% af din tid på bilagshåndteringen

* indicates required
Hvordan er din løsning til bilagshåndtering i dag?

KONTAKT OS

Har du spørgsmål?

Send en mail til mail@zebon.dk eller tryk på knappen og udfyld kontaktformularen – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe på tlf. 72 44 11 90.