Håndtering af bilag

Bilag er skriftlige eller elektroniske dokumenter, der dokumenterer køb og salg. Bilag har som formål at dokumentere transaktioner og bruges til at skabe transparens i virksomhedernes regnskab.

Læsetid: 3 minutter

Sidst opdateret d. 7.6.24

Brug dit nuværende firmakort - eller lav et udlæg med elektronisk bilagshåndtering

Om du har firmakreditkort eller laver udlæg, så er zExpense den mest effektive løsning, hvis du gerne vil spare tid på at håndtere bilag eller lede efter manglende bilag. 

Flere og flere ting i vores hverdag er gjort digitale, og det samme kan du også gøre med din bilagshåndtering. Ved hjælp af vores app kan du nemt uploade kvitteringen, så den dårlige samvittighed ikke når at ramme – samtidig med, at du bliver bedste venner med økonomiafdelingen. 

Få nemt og effektivt dine firmaudlæg tilbage

Lad os være ærlige; det kan være svært at gemme alle sine bilag og få dem afleveret, så du kan få refunderet den frokost, du spiste i arbejdstiden eller den kop kaffe, du drak på færgen. 

Det er træls at bruge tiden, så hvorfor ikke bruge en løsning, som gør det nemt at håndtere dine udlæg og få dem godkendt med det samme? 

Med zExpense er løsningen ligetil, og via linket kan du kontakte os og få en demo til din virksomhed og komme i gang med at have et overblik over dine og dine kollegers udlæg.

5 gode grunde til at håndtere dine bilag digitalt

Men det er ikke alt. Der følger nemlig et hav af fordele med, når du vælger at digitalisere dine bilag – og de omhandler alt fra effektivitet og sikkerhed til overblik og besparelser.

zExpense

Vil du vide mere?

Integrationer

Se de banker, kreditkort, samt økonomi- og lønsystemer, zExpense integrerer med.

Få en demo

Se hvor nemt og enkelt, det er at bruge zExpense og de forskellige funktioner.

Kontakt os

Er du interesseret i at få mere viden om vores løsninger?