Din brug af zExpense

3 nye zExpense funktioner - og en nyhed på zArrangement

Få en introduktion til dem her

1. Mulighed for at slette transaktioner på privathæftede kort i app'en

Hvis man har et privathæftet kreditkort koblet på sin bruger i zExpense – og man har brugt kortet til noget, der ikke er arbejdsrelateret (og derfor ikke skal afregne det i zExpense), kan man nu slette transaktionen i app’en på samme måde, som man f.eks. sletter et udlæg.

I zExpense app’en vil kreditkortposterne være at finde i ”Ubehandlede”:

Hvis de 28,75 DKK er noget, man har købt privat – og derfor ikke skal have refunderet af firmaet,  kan man swipe til venstre, og derved opstår muligheden for at slette transaktionen:

2. Visning af afregninger, der ligger klar til automatisk FTP-eksport

En del kunder har sat zExpense op til automatisk FTP-eksport, hvor der én eller flere gange om dagen bliver dannet filer til bogføring i økonomisystemet.

Under ”Eksporter” -> fanen ”Økonomi” vises nu de afregninger, der ligger klar – og man vil også blive gjort opmærksom på, hvis en eller flere af de afregninger, der ligger klar, mangler noget info (det kan eksempelvis være en brugers mellemregningskonto). Disse vil blive vist med et orange udråbstegn i venstre side, og holder man musen hen over dem, vil det blive uddybet, hvad det er, der mangler:

I samme ombæring vil vi gerne slå et slag for en funktionalitet, vi har haft noget tid – men som ikke alle, der eksporterer automatisk, benytter sig af.

Under ”Administratorindstillinger” -> fanen ”Adviseringer” -> underfanen ”System” kan man specificere en e-mailadresse, som zExpense kan sende en mail til under givne omstændigheder; heriblandt hvis en automatisk eksport har fejlet:

3. Tilføjelse til eksterne betalinger: Bankcentralen BEC

Vi har tilføjet yderligere en type at vælge imellem, hvis man ønsker at benytte sig af ”eksterne betalinger” til medarbejderne i zExpense. Bruger man som kunde en af de banker, som hører under bankcentralen BEC, vil man kunne hente en betalingsfil, som i formatet passer til upload i netbank.

Man finder muligheden under ”Administratorindstillinger” -> fanen ”Eksterne betalinger”:

Som det fremgår af billedet nedenfor, vil man kunne vælge mellem fire forskellige muligheder i forhold til ”Betalers transaktionstekst”, altså dét, der kommer til at figurere i kundens netbank ved udbetaling af udestående til en medarbejder:

4. zArrangement: Udskriftsvenlig PDF

Til de kunder, der bruger vores arrangementsmodul, har vi lavet en udskriftsvenlig PDF. Man kan søge et arrangement frem i fanen ”Andres arrangementer” i den sorte topbjælke og trykke på forstørrelsesglasset:

Dernæst trykkes på PDF-symbolet oppe i højre hjørne:

Det giver denne PDF med titel, arrangør, dimensioner og mere til. Listen over deltagerne i arrangementet ses i bunden:

Din brug af zExpense

Alle tidligere funktioner samlet ét sted

Gå til oversigten over de forskellige beskrivelser af nye funktioner i zExpense – eller vores andre løsninger – som vi tidligere har sendt ud, og få et samlet overblik over de seneste funktioner.

Få mest muligt ud af zExpense

Superbrugerkursus: Sådan bliver
du zExpense-ekspert

Med vores eftertragtede superbrugerkursus får du en skræddersyet 1-1 gennemgang af alt fra firma- og administrationsindstillinger til nye funktioner og muligheder. 

Formålet er at optimere jeres processer og effektivisere jeres arbejde i zExpense – og så er det en oplagt mulighed for at uddanne nye medarbejdere i løsningen. 

KONTAKT OS

Har du spørgsmål?

Send en mail til support@zebon.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. 72 44 11 95.