Mød den ene af vores marketingkoordinatorer – Cecilia

Vores marketingteam består af en vaskeægte dynamisk duo. Og i dag kan du møde den ene halvdel, nemlig vores Marketingkoordinator Cecilia.

Cecilia er med til at producere alt det indhold, du finder på vores hjemmeside, sociale medier og i nyhedsbreve. Hun skriver de e-bøger, vi giver væk mod din e-mail, og så er hun vores videohaj.

Hun er kendt i teamet som en projektleder, der følger projekterne til dørs, uanset hvor besværlige de måtte være, og så finder hun altid en løsning, når en kollega banker på med en idé til en ny videoproduktion.

Funfact: Privat har Cecilia to små (og søde) tornadoer. Derfor gider du virkelig ikke at konkurrere i skridt med Cecilia, for hun går over 5000 skridt – allerede inden hun møder på arbejde.

Vil du lære os i ZeBon endnu bedre at kende? Så følg med den første onsdag i hver måned, hvor vi (bogstavelig talt) sætter ansigter på vores team.

 

Hold dig opdateret

Er du nysgerrig på, hvad der sker hos os I ZeBon? Eller vil du holde dig opdateret på viden indenfor digitalisering af økonomifunktionen?