Mød vores udvikler, Darius

Darius har næsten været med helt fra ZeBons start. Siden sin første arbejdsdag i 2014 har han været med til at udvikle zExpense, og han er den, der kender løsningen bedst. 

Når der kommer nye idéer til funktioner eller udvikling af løsninger, er det Darius, der griber boldene, fører idéerne ud i livet og får dem til at virke i praksis.

Og så er Darius også vores last line of defence: Han kvalitetstjekker nemlig det, vi udvikler, tjekker alle koder igennem og sikrer, at alt er som det skal være. Og intet går i luften, før det har været forbi Darius’ falkeblik. 

Funfact: Darius er kontorets uofficielle Ninja. Udover rent faktisk at have et sort bælte i Aikido, så kan Darius snige sig op på dig uden en lyd. Hvilket har forskrækket en kollega eller to gennem tiden. 

Vil du lære os i ZeBon endnu bedre at kende? Så følg med den første onsdag i hver måned, hvor vi (bogstavelig talt) sætter ansigter på vores team. 

 

Hold dig opdateret

Er du nysgerrig på, hvad der sker hos os I ZeBon? Eller vil du holde dig opdateret på viden indenfor digitalisering af økonomifunktionen?