Mød vores udvikler, Kristian

Kristian har snart været hos os i fire år, og udover den daglige udvikling af vores løsninger, sidder han også med vores API integrationer og i særdeleshed udviklingen af zInvoice.

Derudover er Kristian også primus motor på udviklingsopgaver, der kommer som ønsker fra vores kunder eller kundekonsulenter – og han har overblikket over nye funktioner, der bliver udgivet i alle løsninger.

Det er især det at udvikle og designe værktøjer, der gør en forskel for brugerne i hverdagen, der driver Kristian. Og for ham er det bedste ved hans arbejde, når resultatet løser reelle problemer og giver brugerne konkrete fordele. Uanset om det er nemmere processer, tidsbesparelser eller bedre overblik. 

Funfact: Kristian bryder sig ikke om søde sager, og han spiser hverken slik, kage eller snacks generelt. Men til gengæld er han meget glad for nødder og mandler. 

Vil du lære os i ZeBon endnu bedre at kende? Så følg med den første onsdag i hver måned, hvor vi (bogstavelig talt) sætter ansigter på vores team. 

 

Gør udgiftshåndtering nemt og digitalt med zExpense

Med zExpense kan du digitalisere både udlæg, køb på firmakreditkortet, kørsel, diæter og rejseafregninger, og så har du altid dine kvitteringer lige ved hånden i zExpense app’en.