Vi fejrer 13-års jubilæum

 

I år kan vi fejre 13-års jubilæum. Det har været 13 spændende år i rivende udvikling med fantastiske kundesamarbejder, stærke partnerskaber, nye kontorer – både i Hellebæk og Aalborg og ikke mindst et team i verdensklasse, som i dag tæller 17 dygtige medarbejdere.

Et rigtig godt 13. år

Tallet 13 anses normalt for at være et uheldigt tal, men vi kan altså konkludere, at vores 13. år har været et rigtig godt år.

Vi har blandt andet opnået en vigtig milepæl – nemlig at vi nu har rundet mere end en halv million oprettede zExpense-brugere fordelt på i alt 47 lande.

Fredagsbaren byder på champagne på vores officielle jubilæumsdato den 1. juli 2022.

Læs også

Velkommen til Line

Velkommen til Line

Vi har fortsat vokseværk i medarbejderstaben – og har glædet os til at introducere jer for Line, der er startet som vores nye Head Of Sales. Line kommer til at arbejde med nysalg, og vil være med i hele processen fra den indledende dialog til salgsmøder og kontraktforhandlinger.

Velkommen til Cecilia og Camilla

Velkommen til Cecilia og Camilla

Sig hej til de nyeste medlemmer af ZeBon-teamet. Det kan godt være, det er mandag – og sommerferien er ved at være et overstået kapitel, men vi er nu alligevel ret begejstrede her på kontoret. Vi har nemlig budt velkommen til to nye medarbejdere.

Velkommen til Maj Olesen

Velkommen til Maj Olesen

ZeBon er fortsat i vækst, og derfor er vi så heldige at byde hjerteligt velkommen til en ny kollega – nemlig Maj Olesen. Maj starter som Kundekonsulent, hvor hun blandt andet skal hjælpe nye kunder godt i gang med zExpense.

Få en uforpligtende demo

zexpense

Vil du vide mere?

Integrationer

Se de banker, kreditkort, samt økonomi- og lønsystemer, zExpense integrerer med.

Få en demo

Se hvor nemt og enkelt, det er at bruge zExpense og de forskellige funktioner.

Kontakt os

Er du interesseret i at få mere viden om vores løsninger?

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Send en mail til mail@zebon.dk eller via formularen – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe på tlf. 72 44 11 90.