Sig hej til vores marketingkoordinator, Camilla

I dag skal du hilse på Camilla, der er den ene halvdel af vores marketing-duo. 

Camilla har været vores all-around marketing-blæksprutte i halvandet år, og hun sidder med alle vores marketingtiltag på tværs af kanaler. 

Med over 8 års erfaring indenfor kommunikation og markedsføring – og en cand. mag i dansk med speciale i kommunikation og digitale medier – er hun både en kreativ marketingninja og en detaljeorienteret sprognørd. En god kombination, når hun til daglig sidder med alt fra tekstforfatning og content creation til annoncering og strategi.

Camilla er kendt for sit altid gode humør, sit falkelignende overblik – og for altid at være klar til at udfordre sine kollegaer i et spil airhockey.

Funfact: Camilla er den ultimative juleentusiast – og så er hun kontorets kage-ambassadør. Så hvis du nogensinde mangler et godt argument for at købe kage og julepynt (eller noget som helst andet) er Camilla uden tvivl din go-to-girl.

Vil du lære os i ZeBon endnu bedre at kende? Så følg med den første onsdag i hver måned, hvor vi (bogstavelig talt) sætter ansigter på vores team. 

 

Saml din bilagshåndtering, tidsregistrering og håndtering af kreditorfakturaer ét sted

Med zExpense kan du digitalisere udlæg, køb på firmakortet, kørsel, diæter, tidsregistrering og kreditor- eller leverandørfakturaer i en brugervenlig app- og webløsning.