Hils på vores IT-direktør, Nicolaj

Nicolajs fornemmeste opgave er at sørge for, at IT-sikkerheden er helt i top her hos ZeBon – og så har han for nylig haft sit 10-års jubilæum som ZeBons IT-direktør.

Nogle af Nicolajs yndlingsopgaver er at programmere og drifte systemer – og på Aalborg kontoret er de sammen om at holde systemerne kørende. Det er netop dét sammenspil som bl.a. driver Nicolaj, og et stort fokus er, at teamet kan hjælpe hinanden.

Udover at have den vigtige rolle som IT-direktør, kan Nicolaj godt lide at løse andre opgaver, som der ikke nødvendigvis står “IT-direktør” på. Han hænger julepynt op, tager pantposen med, når den er fuld og fikser småting rundt omkring på kontoret. For som han selv siger: Så kan han ikke lade være.

Funfact: Nicolaj er den første i kantinen, når der serveres karbonader – det er nemlig hans yndlingsfrokost. Og så SKAL han have fredagsslik – for ellers er det jo ikke en rigtig fredag. 

Vil du lære os i ZeBon endnu bedre at kende? Så følg med den første onsdag i hver måned, hvor vi (bogstavelig talt) sætter ansigter på vores team. 

 

Skal du med på et af vores gratis webinarer?

Vær med både online og offline når vi snakker om digitalisering
og automatisering af bilag, fakturaer og tidsregistrering.