Hvad er en kørebog?

En kørebog bruges traditionelt til at holde et overblik over den kørsel, du har – oftest i forbindelse med arbejdet.

Kørebogen kan altså give dig ro i maven og sikre, at kørselsregnskabet stemmer og giver det nødvendige overblik.

Spar tid med en digital kørebog

Når måneden nærmer sig afslutningen, og du skal til at lave kørsel, så kan det være besværligt at sidde og taste adresserne ind, som du har besøgt og udregne det eksakte antal kilometer.
Den digitale kørebog kan oftest via GPS tracker automatisk tracke din kørsel, og du behøver derfor blot at tænde, når du starter turen og slukke, når turen er afsluttet. 

En digital kørebog giver ro i maven uden, at du skal bruge excel

Ved at gøre kørebogen digital, kan du nemt sende den videre til økonomiafdelingen og få det rigtige beløb udbetalt ved slutningen af måneden, uden at skulle bruge en masse tid i excel arket med udregninger.
Samtidig kan det også give økonomiafdelingen det nødvendige overblik over mængden af kørsel i virksomheden og derfor også undgå, at udgifterne stikker unødvendigt af. 

 

Automatisk beregning af kørselspenge

Det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvilken takst du får per kørt kilometer, men med zExpense kan du og dine kollegaer automatisk have virksomhedens takster opdaterede. Samtidig er det også en mulighed at have forskellige takster til forskellige personer i virksomheden, hvis eksempelvis elever får en anden takst end funktionærer. 

At få udbetalt kørselsgodtgørelse har aldrig været nemmere

Hvis du sidder og har brug for en nem og effektiv løsning, som sparer dig tid og sikrer, at du hver måned har et overblik over din kørsel og får det korrekte beløb udbetalt, så er en digital kørebogsløsning med zExpense det helt rigtige valg.

Opret en samlet profil til din virksomhed, så du og dine kolleger kan komme i gang med det samme – I får endda den første måned gratis.

3 gode grunde til, at du skal bruge en digital kørebog

Du slipper for bøvlet med at registrere kørsel i slutningen af hver måned i et excel ark og via Google maps.

Du undgår at lave fejl, da systemet automatisk tracker dine ture, og du glemmer derfor ikke en tur.

Det er nemt, og så kan du også håndtere dine udlæg, når du er på farten via zExpense. Læs mere om håndtering af bilag.