Vi har fået erhvervsprisen Succesvirksomhed

Hvert år bliver 1.000 danske virksomheder, som kontinuerligt formår at skabe vækst og stærke finansielle resultater, kåret til Årets Succesvirksomhed. Og vi er meget stolte af at være blandt de kårede til Årets Succesvirksomhed i år.

Erhvervsprisen Succesvirksomhed er stiftet af Spar Nord og BDO, og for at komme i betragtning til prisen som virksomhed, er der en række kriterier, man skal opfylde. Blandt disse er:

  • Vækst i resultat før skat de seneste fem år
  • Soliditetsgrad over 15 % i det seneste regnskabsår
  • Vækst i soliditeten målt over de seneste fem år
  • Evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag

Med et stødt stigende antal kunder og brugere på zExpense, er vi i i konstant udvikling – hvilket kåringen som Årets Succesvirksomhed også indikerer.

Vores administrerende direktør, Jesper Bonne, udtaler følgende om kåringen:

”Kåringen som Succesvirksomhed 2023 viser, at vi er i konstant udvikling og formår at skabe vækst år efter år. Vi er utrolig stolte af titlen og ser den som et bevis på, at vi leverer stærke resultater – og derfor er en stabil og troværdig samarbejdspartner og leverandør af digitale løsninger, der gør en forskel for vores kunder. 

“Vi er et team, der brænder for det, vi laver. Derfor er vi meget glade for, at det er blevet anerkendt med to Børsen Gazeller og nu også Årets Succesvirksomhed fra Spar Nord og BDO”. 

Vi er rigtig glade for den anerkendelse, kåringen som Årets Succesvirksomhed er – og vil gerne sige en stort tak til både kunder, samarbejdspartnere og vores dedikerede team.

zExpense: Håndter bilag og udlæg nemmere end nogensinde

Med zExpense gør du det nemt for alle medarbejdere at registrere udlæg eller køb på firmakortet. Både de medarbejdere der har udgiften – men også godkendere og økonomiafdelingen.