Få hjælp til din virksomheds digitale omstilling med tilskudspuljer

Digitalisering kræver både tid og kapital, og derfor kan det være en stor beslutning, hvorvidt man som SMV, skal investere i digital omstilling (især i en tid, hvor udgifterne på flere fronter stiger).

Men med tilskudspuljer er der hjælp at hente for SMV’erne, der her kan søge om tilskud, som kan hjælpe dem godt på vej med hen mod digitalisering.

SMV:Digital er et samlet program, hvor små og mellemstore virksomheder kan få hjælp til digital omstilling, digitale projekter og udvikling af digitale kompetencer.

Programmet er etableret med regeringens Strategi for Danmarks Digitale Vækst og indeholder flere forskellige tilskudspuljer, der gør digitalisering tilgængelig for små og mellemstore virksomheder. Her kan SMV’er både få tilskud til indkøb af privat rådgivning, investering og kompetenceudviklingsforløb.

SMV:Digitals tilskudspuljer i 2022

I efteråret er der flere tilskudspuljer, du og din virksomhed kan søge tilskud til. Hvis I ønsker at investere i digitale løsninger, automatisering, e-handel – eller at blive klogere på digital sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse, så kan de to åbne tilskudspuljer være noget for jer.

LUKKET: Tilskud til privat rådgivning på 25.000 kr.
Puljer for 2023 forventes offentliggjort hos SMV:Digital inden årsskiftet.

Søg om tilskud til inspiration eller basal viden i forhold til at komme i gang eller videre med digital omstilling og automatisering og få et tilskud på 25.000 kr. til en privat rådgiver, der kan hjælpe dig med at tage de næste digitale skridt.

Åben nu: Tilskud til privat rådgivning på 50.000 kr.

Der er øget opmærksomhed på digital sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse hos de danske virksomheder, og derfor kan du søge tilskud til at få styr på dine data, processer og systemer, så du trygt kan koncentrere dig om din virksomheds daglige drift. Gennem SMV:Digital kan du nu søge om 50.000 kr. til privat rådgivning om digital sikkerhed.

LUKKET: Tilskud til privat rådgivning på 100.000 kr.
Puljer for 2023 forventes offentliggjort hos SMV:Digital inden årsskiftet.

Hvis du har ambitioner om styrke din virksomheds konkurrenceevne gennem automatisering, digital omstilling eller e-handel og har en idé om, hvordan et digitaliseringsprojekt kan hjælpe dig med at komme i mål – eller hvis du ønsker at gribe nye muligheder og imødekomme udfordringer, kan dette tilskud være noget for dig. 

 

Digitalisering betaler sig 

Hos ZeBon arbejder vi med at digitalisere og automatisere virksomheders forretningsgange, og derfor kan vi skrive under på, at digitalisering kan betale sig, og inden for bogholderiet bliver det nu også et krav at digitalisere bogholderiet jævnfør den nye bogføringslov.