Din brug af zExpense

Du har fået fire nye funktioner i zExpense

Få en introduktion til dem her

1. Økonomieksport: Mulighed for hurtigt at vælge bestemte afregningstyper til eller fra

I Eksporter -> fanen ”Økonomi” vil alle de afregninger, der er klar til eksport, ligge. Nogle kunder har ønsket at eksportere for én afregningstype ad gangen – eksempelvis for at skelne mellem rejseafregninger og fakturaer – og det har indtil nu foregået ved, at man har skullet sætte eller fjerne flueben ud for den enkelte afregning.

Vi har nu tilføjet disse, så det er hurtigere at differentiere på de forskellige afregningstyper:

2. Tilføjelse af beløb på kørsels- og diætposter i ”Ubehandlede” på web

Hidtil er der, hvis man har oprettet kørselsposter og/eller diætposter på web, ikke blevet beregnet beløb på disse, før de er sat på en afregning. Det har vi lavet om på nu:

OBS: For at beløb kan beregnes, skal der være valgt både en afregningstype og hhv. kørselsmodel/-godtgørelsestype eller en diætmodel.

Har man ikke valgt begge to, vil der fremkomme et brunt udråbstegn, og holdes musen hen over dette, forklares der kort, hvorfor beløb ikke fremkommer:

3. Mulighed for gensendelse af mail fra mailloggen

I Administratorindstillinger -> fanen ”Logs” -> underfanen ”Mail log” kan man se, hvilke mails der er sendt ud til de respektive brugere og hvornår. Hvis man klikker på det blå symbol i højre side, vil man kunne se selve indholdet af mailen:

Det nye er, at klikker man på denne, vil man med ét enkelt klik yderligere kunne gensende mailen til brugeren, såfremt det ønskes:

4. Mulighed for at kopiere en rykker-mail

Siden sidste nyhedsbrev, hvor vi fortalte om nye tiltag ifm. vores rykkerfunktion, er der kommet en mulighed yderligere: Muligheden for at kopiere en rykker. Man klikker på dette blå symbol:

En ny rykkermail vil nu blive oprettet som en kopi af den eksisterende. Det vil sige, at den husker alt det indtastede i emnefelt, indhold, modtagerfelt, de oprettede betingelser i bunden etc.

Dette bør kunne spare noget tid, hvis man ønsker at sætte mange forskellige rykkermails op, som kun skal adskille sig på ganske få punkter (eksempelvis en enkelt betingelse – eller hvem der skal modtage rykkeren).

OBS: Når man kopierer en rykker, er den dog som standard ikke aktiveret, før man sætter flueben i dette felt:

5. zArrangement: Mulighed for at vise startdato i "Andres afregninger"

Hvis man bruger zArrangement, har vi tilføjet følgende valgmulighed under Firmaindstillinger -> fanen ”Afregningsvisning” (der skal scrolles ned i bunden):

Et flueben i denne boks bevirker, at man får kolonnen vist hér i fanen ”Andres afregninger”:

Andre spændende nyheder

Borgmesterbesøg - ZeBon

Borgmesterbesøg i Hellebæk

I går kom Helsingørs Borgmester forbi Hellebæk-kontoret til en snak om, hvem vi er, hvad vi laver og vores vej til at blive gazellevirksomhed.

Ansigt på ZeBon - Kristian (2)

Hils på vores udvikler, Kristian

Kristian har snart været hos os i fire år, og udover den daglige udvikling, sidder han også med vores API integrationer og udviklingen af zInvoice.

ZeBon - Succesvirksomhed 2023

ZeBon er kåret til Årets Succesvirksomhed 2023

Vi er, sammen med 1.000 andre danske virksomheder, blevet kåret til Årets Succesvirksomhed 2023 – en erhvervspris Spar Nord og BDO står bag.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål?

Send en mail til support@zebon.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. 72 44 11 95.