Expense Management

Expense Management refererer til det system, virksomheder bruger til at håndtere medarbejdernes udlæg og udgifter – herunder både registrering, godkendelse og refundering.

Læsetid: 5 minutter

Sidst opdateret d. 7.6.24

Hvad betyder Expense Management?

Oversat til dansk, betyder det udgiftshåndtering, som foretages af virksomheden og gør dagligdagen nemmere.

Med udgiftshåndtering menes alle de transaktioner, der laves i virksomheden dagligt, som eksempelvis køb af en kaffe af sælgeren på tankstationen eller office manageren, der køber nyt printerpapir. Alt skal registreres, og der kan være mange bilag, som kommer i mange forskellige former. Lige fra et fysisk bilag, til en email og måske som et billede. Det kan gøre dagligdagen en anelse besværlig for dig, der arbejder med udgiftshåndtering og måske oplever du, at det ikke er alle kollegaer, der er lige gode til at aflevere deres bilag hurtigt.

Med zExpense kan du nemt registrere alt fra kørsel, til udlæg og tidsregistrering i samme app og samtidig give økonomi et samlet overblik over virksomhedens udlæg og omkostninger til kørsel.

Med en effektiv Expense Management løsning, kan du derfor spare din virksomhed for mange penge, da et løbende overblik gør, at der er snor i udgifterne, og du hurtigere kan reagere ved uregelmæssigheder.

Drop dobbeltarbejdet - automatiser det med Expense Management

I dag bliver flere og flere af de rutineprægede manuelle opgaver digitaliseret. Simpelthen fordi det kan gøres mere effektivt og samtidig sænke fejlmarginen markant, da vi som mennesker laver fejl og hver fejl, vi laver, tager tid at rette op på. Den tid har vi ved ZeBon forsøgt at mindske, da vi har udviklet en komplet Expense Management løsning, som vi kalder for zExpense.

Vores løsning zExpense sørger for, at du ikke skal dobbelttjekke, at der ikke er lavet fejl i kørsel fra dine kollegaer, da der en automatisk GPS registrering, som gør, at det er Google Maps ruteopmålinger, som er gældende, og det er derfor ikke muligt at lave regnefejl.

5 gode grunde til, at du ikke kan undvære en Expense Manegement løsning

Integration til dit økonomisystem

For at et Expense Management system skal være mest effektivt og gøre din hverdag nemmere, så skal det kunne integreres med dit økonomisystem, så du får en let og automatiseret proces og slipper for unødvendigt dobbeltarbejde.

I zExpense kan du nemt og effektivt koble kvittering og udgift sammen – og med integration til dit økonomisystem, kan du nemt og simpelt få alle data over i økonomisystemet til endelig bogføring.

Dit job forsvinder ikke - vi gør det bare nemmere

Nu tænker du måske, at en Expense Management løsning kan koste dig dit job, men det gør det ikke. Udgifterne skal stadig posteres rigtigt, og der vil stadig være masser af opgaver. Men du slipper for alt bøvlet med at kontrollere og lege detektiv, når kvitteringerne skal afleveres eller findes frem af bukselommerne på sælgerne.

Derudover, så kan du også tilbyde sælgerne en smart app, hvor de bare skal tage et billede af deres kvittering, og så kan de smide kvitteringen væk efterfølgende, fordi du har dokumentationen.

zExpense

Vil du vide mere?

Integrationer

Se de banker, kreditkort, samt økonomi- og lønsystemer, zExpense integrerer med.

Få en demo

Se hvor nemt og enkelt, det er at bruge zExpense og de forskellige funktioner.

Kontakt os

Er du interesseret i at få mere viden om vores løsninger?