Vil du spare 100 arbejdstimer om måneden?

Du ved det.

Vi ved det.

Måske mange af dine kollegaer også ved det?

Manuel håndtering af fysiske kvitteringer er en kæmpe tidsrøver – der hver måned koster din virksomhed tid og ressourcer.

Men har I nogensinde sat jer ned og regnet på, hvor meget tid (og dermed penge), der egentlig er tale om?

Det har Eurocard – og i en nyere undersøgelse dykker de dybere ned i, hvor meget tid og ressourcer manuel håndtering af kvitteringer egentlig koster nordiske virksomheder.

100 arbejdstimer HVER måned
Undersøgelsen, der er udarbejdet af United Minds i Stockholm i samarbejde med Eurocard, viser, at nordiske virksomheder i gennemsnit bruger mere end 100 arbejdstimer om måneden på at håndtere kvitteringer manuelt.

100 timer.

Det er næsten til at få morgenkaffen galt i halsen af, ikke?

Men det gør det ikke mindre sandt.

En primær grund til, at mange virksomheder stadig bogfører manuelt, er forestillingen om, at det ikke koster noget.

Men det gør det.

Dine medarbejderes tid er værdifuld og kan med sikkerhed bruges mere effektivt på andre opgaver – og når din virksomhed håndterer kvitteringer manuelt, betaler du dem i princippet for noget, som I kan automatisere.

Vil du bruge tiden på noget andet? 
Så kan vi ikke bebrejde dig.

For ærligt talt. Hvem har lyst til at bruge 100 timer om måneden på noget, der kan gøres op til 70% mere effektivt?

Ved at automatisere og digitalisere din virksomheds håndtering af kvitteringer, kan I spare rigtig meget af den tid, I bruger på den manuelle håndtering i dag.

“Og hvordan gør vi lige det?” tænker du.

Svaret er næsten lige så simpelt som løsningen: En digital udgiftsløsning.

Med sådan en ved hånden kan du, dine kollegaer, afdelingschefer og økonomiafdelingen eller bogholderen nemlig nemt, automatisk og digitalt via en app sende kvitteringer til godkendelse og til økonomisystemet.

Og så endda på en brøkdel af den tid, I bruger i dag.

 

Spar tid med zExpense
Med expense management og en digital løsning som zExpense er udgiftshåndtering overstået på et øjeblik – og hele processen bliver langt mere effektiv for alle medarbejdere, der er involveret i processen.

Lige fra dem der står for udgiften, laver bilagene og gemmer kvitteringerne til administratorer eller controllere og økonomiafdelingen, der godkender og bogfører.

Og så kan du håndtere alt fra udlæg, kreditkort, kørsel, diæter, rejseafregning tidsregistrering og fakturaer fra et og samme sted.